Πρωτοσέλιδο // Στην πρώτη σελίδα μιας εφημερίδας υπάρχουν άρθρα με τίτλους και φωτογραφίες. Πρωτοσέλιδο είναι το κεντρικό άρθρο της πρώτης σελίδας. Σκοπό έχει να τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον του αναγνώστη για να αγοράσει την εφημερίδα. Συνήθως ο τίτλος του είναι γραμμένος με έντονα χρωματιστά γράμματα για να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα άρθρα.
...............................*Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
................. Η εξουσία χαρίζει τα αγαθά της μόνο σε όσους επιθυμούν να την υπηρετήσουν". Μιχ. Σπέγγος

~

 my-tips-collection
..............................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

Συντάκτες του είναι οι αναγνώστες

Συντάκτες του είναι οι αναγνώστες
...........Συντάκτες του είναι οι αναγνώστες

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

3η Γιορτή Πολυγλωσσίας: η Θεσσαλονίκη διαδρά με τους πολίτες της και όλον τον κόσμο!

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  

3η Γιορτή Πολυγλωσσίας: η Θεσσαλονίκη διαδρά με τους πολίτες της και όλον τον κόσμο!
 
 
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ) σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην 3η Γιορτή Πολυγλωσσίας-Γλωσσικές Διαδρομές, Θεσσαλονίκη, Πολύγλωττη πόλις 2015, στις 22-23-24 Μαΐου 2015.
 
To StarClassic Radio (www.starclassic.gr) είναι βασικός χορηγός επικοινωνίας της Γιορτής και στα πλαίσια της προετοιμασίας της, κάθε Τετάρτη, στις 19:00-20:00, έχει αφιερωμένη την εκπομπή "Θεσσαλονίκη, Πολύγλωττη Πόλις" σε έναν καλεσμένο από τους συμμετέχοντες.
 
Σας πληροφορούμε ότι κάθε Τρίτη και Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 16:00 θα παρέχεται συμβουλευτική κάλυψη, επιστημονική καθοδήγηση και στήριξη καθώς και παροχή επιμορφωτικού υλικού στους φορείς και κυρίως στους εκπαιδευτικούς, από την επιστημονική υπεύθυνη του προγράμματος, κ. Αργυρώ Μουμτζίδου, στο Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, στη διεύθυνση Κ.Καραμανλή 38, Τ.Κ. 54639. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης 2310 841498 και 2310 841109 ή στο τηλέφωνο της κ.Αργυρώς Μουμτζίδου 6944472665, καθ ’όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των δράσεών τους κατά τους μήνες Μάρτιο έως και Μάιο 2015.
 
Στα πλαίσια της προετοιμασίας της 3ης Γιορτής της Πολυγλωσσίας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 η 1η Επιμορφωτική Ημερίδα με θέματα Πολυγλωσσίας και Διδακτικής, ενώ οι επόμενες θα λάβουν χώρα στις 28 Απριλίου και στις 5 Μαΐου 2015, κατά τις ώρες 18:00 - 20:30 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Επίσης, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 η 2η συνάντηση προετοιμασίας και την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 η 3η συνάντηση προετοιμασίας της Γιορτής κατά τις ώρες 18:30 - 20:30.
 
Παρακαλούμε, πριν υποβάλλετε την αίτηση, διαβάστε προσεκτικά τις πληροφορίες για τους χώρους διεξαγωγής των εκδηλώσεων και τον εξοπλισμό τους.
 
Για τους χώρους διεξαγωγής των εκδηλώσεων πατήστε εδώ.
 
Οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης
Συμπληρώστε αρχικά τα στοιχεία του φορέα π.χ. Σχολείο, Προξενείο, Σύλλογος κλπ.
Στη συνέχεια προσθέστε τον υπεύθυνο ή τους υπεύθυνους (τα φυσικά πρόσωπα). Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους από έναν υπεύθυνους.
Ακολουθεί το πεδίο των δράσεων, όπου μπορείτε να προσθέσετε όλες τις δράσεις σας αναλυτικά, επιλέγοντας για κάθε μια το είδος (πχ. Θεατρική παράσταση) και το χώρο διεξαγωγής (π.χ. Εσωτερική σκηνή), συμπληρώνετε το τίτλο και μια αναλυτική περιγραφή της δράσης και στο ημερολόγιο επιλέγετε την ημέρα, τη διάρκεια και την ώρα διεξαγωγής της δράσης και αυτή καταχωρείται πατώντας προσθήκη. Μ ‘αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσθέσετε όσες δράσεις επιθυμείτε.
Για να ολοκληρωθεί η αίτηση πατήστε την επιλογή υποβολή πρότασης και θα σας αποσταλεί ένα email επιβεβαίωσης στο οποίο θα πρέπει να πατήσετε την επιλογή επιβεβαίωση.
 
Η υποβολή των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015.
 
Για την αίτηση συμμετοχής στη Γιορτή πατήστε εδώ.
 
Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμπλήρωση της αίτησης ή για αλλαγές στις υποβληθείσες αιτήσεις στα τηλέφωνα 2310 841 109 και 2310 841 498, Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου